PraktikService er den førende platform, når det gælder unges valg af praktikplads

Vi bygger bro mellem elever og virksomheder og hjælper på den måde elever med at finde den rigtige elevplads og virksomheder med at finde den rigtige elev.

En personlig portal, der sikrer relevante jobannoncer

De erhvervsskoler, der benytter PraktikService, har deres egen portal, som skolens elever tilknyttes, når de opretter en profil. Skolerne har således selv adgang til elever og annoncer på PraktikService, som de helt selv kan administrere.

Skolernes egne portaler er tilpasset skolens uddannelser, således at eleverne kun bliver præsenteret for ledige elevpladser svarende til de uddannelser, som eleverne har mulighed for at tage på skolen. Derudover er det også muligt for virksomheder at oprette stillingsannoncer direkte på skolernes portaler, og dermed holde visse annoncer eksklusive for de studerende, der går på netop dén skole.

Profiloprettelse, der skaber overblik for dig og værdi for eleverne

Når skolens elever tilknyttes PraktikService, giver det en samlet platform, med overblik over både praktikpladssøgende og udbudet af ledige praktikpladser. Det gør det således lettere for praktikkonsulenterne på skolerne at sikre, at deres elever bliver præsenteret overfor relevante stillinger, samt et overblik over det aktuelle udbud i hele landet. Dette er blandt andet med til at sikre, at eleverne får den relevante information og den optimale praktikvejledning.

Giver elever de bedste forudsætninger

PraktikService giver adgang til Danmarks største udvalg af ledige elevpladser, lærepladser og traineestillinger via Elevplads.dk. Derudover har virksomheder og skolens konsulenter også mulighed for gratis at indrykke annoncer på PraktikService, som bliver disponeret overfor eleverne.

Når eleverne opretter en profil, får de foruden adgang til det brede udvalg af elevpladser, lærepladser og traineestillinger også muligheden for at oprette en jobagent, der matcher deres praktikønsker på baggrund af stillingstype og geografi. Når nye relevante stillinger efterfølgende oprettes på PraktikService, vil jobagenten automatisk udsende en mail til eleven, med stillinger, der matcher praktikønskerne.

PraktikService bygger bro mellem elever og virksomheder

Elever kan på deres personlige profil oprette et online CV, hvor de har mulighed for at “sælge sig selv” overfor virksomheder. Hvis elevernes profiler er udfyldt mere end 75%, vil deres CV’er blive synlige for virksomheder, der kan søge dem frem på baggrund af elevens ønskede stillingstyper og geografi. Hvis der er et match mellem praktikønsker, og det virksomheden kan tilbyde, får virksomheden vist relevante elever, som de kan tage direkte kontakt til via mail.  På den måde fungerer PraktikService som en brobygger mellem elever og virksomheder.

PraktikService Teamet

Her kan du hilse på teamet bag PraktikService

Product Owner & Support

Camilla Christensen

+45 74 31 33 63
Udvikling

Christian John Schmidt

Bliv kontaktet

Er du interesseret i at høre mere om PraktikService? Så skriv dig op her og bliv kontaktet.

Log ind som elev

Er din skole allerede tilmeldt praktikservice, kan du logge ind ved at vælge din skole herunder